Totem

Astazi doua ore de scoala … o ora invoit , o ora de stat la ora de fizica .Pe urma , fiecare pe unde poate . Eu cu activitati in deplasare , ei ( colegii ) se organizeaza pentru un chiul in masa  . Nihilism peste tot . Cocalari ici colo , ” smecherie ” peste tot in oras , copchii idioti cu freza de papagali si cu cercel in ureche ( ca mai nou asa e in trend ) si cu telefon mobil de clasa luat ori de la suti , ori pe abonament la Cosmote . Lanturi de tinichea vopsite in auriu cu emblema Nyke , prosti gramada , boi – vagon , reptile cu rotile si fufe autohtone ce se dau pe pi*dareala la baraj .

Ca tot veni vorba despre tarfe , dau niste citate din niste articole despre Laura Andresan .

„Pentru inceput, starleta a tinut sa povesteasca amanunte in legatura cu ultra-mediatizata noapte in care a facut sex cu „Briliantul” nationalei lui Victor Piturca, recunoscand ca totul a plecat de la un incident in bucatarie. Vazand ca Laura s-a taiat din greseala la deget cu nu cutit, Mutu a sarit imediat in ajutorul femeii, ca un adevarat gentelman. „In momentul in care mi-a vazut rana, mi-a luat mana, a bagat-o in gura si a inceput sa suga sangele. Continuarea: o aventura de o ora cu tot cu suptul sangelui. Actul in sine a durat doar cateva minute ”

Comentariu : La cat de experimentata e Laura , sa speram ca nu l-a lasat fara pe Briliant .

„Este aici pentru ca merita si face parte din gloata banala, nu dintre cei speciali. Mi-e mila de el, ca se apropie de 30 de ani si sunt convinsa ca nu stie decat sa-si dea drumul. ”

 Comentariu : … in gura ta ?

Reclame

1 Response to “Totem”


  1. 1 Lieserl octombrie 28, 2007 la 3:20 pm

    Scarbos. Injositor.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Reclame

%d blogeri au apreciat asta: